Humanitarni moto skup “Vozi za autizam” – MC Kings, 27-28.jul 2018.

Moto klub Kings iz Kraljeva organizuje humanitarni moto skup “VOZI ZA AUTIZAM” i ujedno obelezava 20 godina svog postojanja . Pozivamo sve prijatelje, bajkere i gradjane da 27. i 28. jula posete nas skup u Mataruskoj banji i uz dobar provod ucestvuju u humanitarnoj akciji.
Program :

Petak : “Hunting Souls ” , ” Kiza Bluza Bend”, “Gama Zrak”

Subota : “Mracni mol” , “Apricot Brew” , ” Ana Radzic i The Blues Gang” , “Lagana sreda”

moto skup

U susret 2. aprilu, Svetskom danu podizanja svesti o autizmu

Kraljevačko udruženje za pomoć osobama sa autizmom obeležava Svetski dan osoba sa autizmom u ponedeljak, 2. aprila 2018. godine prigodnim programom na Trgu srpskih ratnika u periodu od 12 do 14 časova. Ovogodišnja kampanja fokusira se na pristupačnost, i nosi slogan “Srušimo barijere za autizam zajedno: Hajde da izgradimo pristupačno društvo”.
Želimo da osobe sa autizmom postanu ravnopravni članovi naše zajednice, da senzibilišemo javnost na prava osoba sa autizmom i da utičemo na prihvatanje autizma.
Kraljevačko udruženje za pomoć osobama sa autizmom

Tradicionalni humanitarni moto skup moto kluba Kings, 21-22. jul 2017.

Zbog novonastale situacije dužni smo da vas obavestimo o promeni lokacije održavanja tradicionalnog humanitarnog koncerta moto kluba Kings.

“Naime, usled zabrane korišćenja dela placa ispod naše vikendice, gde se do sada održavao skup, celu organizaciju prebacujemo u Matarušku banju, u banjski park, na obali reke Ibar. Potrudili smo se da dobru lokaciju nadoknadimo još boljom, tako da imamo odličan prilaz asfaltnim putem, veliku ravnu travnatu površinu za glavno desavanje, debelu hladovinu za kamp i odmor i reku Ibar za brčkanje i rashlađivanje. Ko bude želeo, u neposrednoj blizini, uz sam park postoji i par privatnih smeštaja, pa ko želi tako može nas kontaktirati da bi smo i to organizovali. Kako smo se trudili do sad i ove godine odličan izbor bendova.”

Petak 21. jul

•Oldman Brothers Band
•Bili Krem
•Cotton Pickers
•After Party Band (Toza & Djole)

Subota 22. jul

•Cesium
•Motorcharge
•Moonshine Aligators
•R.U.LJ.A.

Ove godine prihod od humanitarnog skupa je namenjen udruženju koje pomaže osobama sa autizmom. Dođite da se lepo provedemo i pokažemo veliko bajkersko srce i uz tradicionalno dobar provod pomognemo onima kojima je to najpotrebnije.

matbanja